• fu'a itulau

Na foa'i atu e le Hifei Marine le 30 seti o va'a lavea'i i le BSR (Blue Sky Rescue team)

Me 2021, na foaʻi atu ai e Hifei Marine ni seti se 30 o vaʻa laveaʻi i le BSR (Blue Sky Rescue team)
O le taitai au a le BSR Mr. Yuanshan, ma le matou pule sili Mr. Wang Jun, Ms. Zhong Mengying:

tala fou (14)
tala fou (10)

BSR (Blue Sky Rescue team) na faavaeina i le 2007, o se faʻalapotopotoga faʻapitoa faʻapitoa, tutoʻatasi, faʻalapotopotoga laveaʻi faʻalavelave faʻafuaseʻi, o se faʻalapotopotoga fesoasoani fesoasoani na amataina e volenitia.

Blue Sky Rescue team i Beijing:

tala fou (2)

Blue Sky Rescue o loʻo i ai 'au laveai i 31 itumalo / itumalo / itumalo tutoʻatasi i Saina, faʻatasi ai ma le sili atu i le 50000 volenitia resitalaina, o loʻo i ai le sili atu nai lo le 10000 volenitia ua aʻoaʻoina ma faʻamaonia i le laveaʻi ma ua sauni e tali atu i ituaiga uma o laveaʻi faʻafuaseʻi.

tala fou (5)
tala fou (1)

BSR (Blue Sky Rescue team) e faʻavae i luga o le faʻavae o le tautua ofo fua, faʻatasi ai ma le faʻamoemoe o le faʻavaeina ma le faʻalauiloaina o le atinaʻeina o faiga laveaʻi a le malo o Saina, ina ia mafai ai e tagatanuu uma ona fiafia i auaunaga laveai faʻafuaseʻi saoloto, ma le sini o le fausiaina o se faʻalapotopotoga faʻapitoa faʻapitoa ma faʻasalalauga faavaomalo.
O le misiona a le BSR o le fesoasoani lea i le malo faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi i le puipuiga o faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le faʻaitiitia o aʻoaʻoga ma aʻoaʻoga, auai i faʻalavelave faʻafuaseʻi ma faʻalavelave laveaʻi faʻalavelave, ma faʻaitiitia le leiloa o meatotino ma le ola e mafua mai i faʻalavelave faʻafuaseʻi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi.

tala fou (4)
tala fou (7)

Talu mai lona faʻavaeina, ua auai le vaega a le BSR i le galuega laveai o faʻalavelave tetele uma i Saina talu mai le 2007, faʻatasi ai ma le sili atu i le 1000 laveaʻi mataupu i le tausaga.

tala fou (11)
tala fou (9)

O la matou fale gaosi oloa Hifei Marine na faʻatūina i le 2004, o se vaʻa faʻatauvaʻa tele ma faʻatau atu i Saina i Matu.Seia oo i le faaiuga o le 2021, ua gaosia e le fale gaosi 455788pcs o vaa inflatable ma laupapa ISUP mo le silia ma le 70 atunuu.O matou ose lagolago umi a le BSR.

Mr.Yuanshan, le taitai au a le BSR siaki vaa laveai i le faleaoga a Hifei:

tala fou (15)
tala fou (6)

Blue Sky Rescue team asiasi atu i Hifei:

tala fou (12)
tala fou (13)

O lo'o tu'uina atu e Yuanshan se fa'ailoga a le tagata foa'i i lo matou pule sili Mr. Wang Jun ma Ms. Zhong Mengying:
O le a faaauau pea ona lagolagoina e Hifei galuega laveai mo le soifua manuia lautele.


Taimi meli: Me-06-2021