• fu'a itulau

O vaʻa laveaʻi Hifei o loʻo auai i le faʻamalologa o lologa o le itumalo o Xinxiang, le taulaga o Zhengzhou, le itumalo o Henan, Saina.

Iulai 2021, o vaʻa laveaʻi Hifei o loʻo auai i le faʻamalologa o le itumalo o Xinxiang, le taulaga o Zhengzhou, le itumalo o Henan, Saina:
I le faaiuga o Iulai 2021, o se timuga mamafa na taia ai le itumalo o Xinxiang, Zhengzhou City, itumalo o Henan.

tala fou (5)
tala fou (3)

O le faʻalavelave na oʻo i le 287,713 tagata i 140 taulaga ma taulaga i 31 itumalo ma itumalo i le itumalo o Henan, e aofia ai Zhengzhou, Luoyang, Pingdingshan, Anyang, Jiaozuo, Sanmenxia, ​​Nanyang, Xinyang, Zhoukou ma Zhumadian.Fa'ato'aga fa'alavelave fa'alavelave 20178.47 hectares, sa'o le gau o le tamaoaiga na o'o atu i le RMB104.6047 yuan.

I lenei fa'alavelave fa'afuase'i, na vave tali atu ai le Hifei Marine ------ fa'atulaga sapalai, fa'atulaga ni ta'avale fa'anatinati, uta a tatou va'a lavea'i, ma fa'anatinati e fesoasoani:

tala fou (4)
tala fou (1)

Ua tele tausaga o foa'i atu e le Hifei Marine le va'a fa'afefete i le Blue Sky Rescue team.
O le Blue Sky Rescue team o le faalapotopotoga fesoasoani tele lea i Saina, o se vaega o volenitia mai tagata masani o Saina, atonu o i latou o fomai, faiaoga, leoleo, oti ulu, tagata fai polokalame …… e agavaa e avea ma sui o le BSR pe a maeʻa aʻoaʻoga ma faʻaputuina taimi tautua.
A oʻo mai faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le a vave ona latou liliu atu i "Smurfs" o loʻo ofoina atu auaunaga laveaʻi faʻapolofesa ma tomai eseese ma tomai.

tala fou (5)
tala fou (4)

E sili atu nai lo le 300 'au mai 22 itumalo, e uiga i le 3100 tagata faigaluega na auai i lenei laveai.Mo tagata faigaluega suʻesuʻe ma laveaʻi, o le aofaʻi o le sili atu i le 100000 tagata na faʻaumatia e le BSR team.Latou te fesoasoani foi i le felauaiga ma le tufatufaina atu o mea fesoasoani ------ meaai, vai, mea e manaomia i aso taitasi, ma vailaau i nofoaga o faalavelave.

tala fou (2)
tala fou (1)

I lenei laveai laveai lologa, o mea mataʻina na tutupu toetoe lava o aso uma, ma o le 'au na pagatia tele, ma le itiiti ifo 100 vaa faaleagaina, eg Jiangsu 'au e na o le 170 tagata ma le tele o vaa, latou tau mo le aso ma le po e aunoa ma se malologa e fesoasoani 6000 ~ 7000 maileia tagata mai le lolo, ae leiloa 14pcs o vaa laveai i le taimi nei.

O lea ua matou va'ai ua taunu'u mai a matou va'a Hifei, o lo'o auai i le lavea'i ma sui o le Blue Sky Rescue:

tala fou (6)
tala fou (3)

Taimi meli: Iul-06-2021