• fu'a itulau

Dolphin (H) - O le RIB Aluminium Mamafa Mamafa Sili mo Ta'aloga, Ta'aloga ma Fagotaga

O e su'e se va'a lelei e fiafia ai i se folauga a le aiga, fa'afiafia i ta'aloga vai pe fai se malaga fagota fiafia?Ole Dolphin (H) e na'o le mea lava e te mana'omia - o se RIB alumini mama mama e tu'ufa'atasia tufuga sili atu ma le tele o foliga fa'atulagaina e maua ai se fa'amaliega ma le saogalemu i luga o le vai.

O se tasi o uiga mata'ina o le Dolphin (H) o lona nofoa fa'alua fa'atino ma fa'ato'a, fa'amautinoa le maualuga o le mafanafana ma le saogalemu a'o folau.O lenei mamanu fou e mafai ai ona faigofie le folauga a'o nofo, fa'aopoopo le fa'aogagofie i malaga umi.Vaʻai faalemafaufau i le folau i lalo o le goto o le la ma e pele ia te oe i ou tafatafa, fiafia i taimi uma o le faʻatasi.

Mo le au su'esu'e fa'afiafia ma tagata fa'atauva'a, o le Dolphin (H) o lo'o tu'uina atu avanoa fa'ailoga fa'ase'e.Pe o oe o se tagata e fiafia i ta'aloga vai po'o se tagata amata, o lenei uiga e mafai ai ona e maulu i le lalolagi o le fafagu ma iloa le fiafia o le fa'ase'e fa'avave i luga o le vai.

O le Dolphin (H) e iai foʻi se loka aufana vateatea e maua ai le tele o avanoa e teu ai.E mafai ona e filifili e fa'avasegaina lenei avanoa i se fa'amoe fa'apitoa, e suia i se nofoa fa'alelei.E aoga tele lenei mea pe a e faʻafeiloaʻi malo pe na o le manaʻo e nofo i tua, malolo ma faʻafefe le la mafanafana.

O le fausaga o le Dolphin (H) o le mea tonu lea e tu'u ese ai.O lenei RIB mama ua fausia i se va'a alumini foliga V loloto mo le mautu ma le tumau i luga o le vai.O le mamanu a le tino e faʻaleleia atili ai le feʻaveaʻi ma fesoasoani ia te oe e faʻafefe i galu ma le faigofie, faʻamautinoa se sologa lelei ma le mafanafana.

Ae e le ona pau lea!O le Dolphin (H) o lo'o ofoina atu isi mea e filifili ai, e pei o fagogota fagota, fa'ataga ai le au fagota e tulituliloa o latou tu'inanau a'o fiafia i le taugata o lenei va'a mata'ina.Faatasi ai ma lona agavaʻa ma fetuutuunaʻi, o lenei RIB alumini mama mama e fetaui ma manaʻoga o le tele o tagata fiafia vai.

Pe o e mana'o i se folau fa'amalie, se fa'afiafiaga fa'afiafia i vai, po'o se malaga fagota fa'amalie, o le Dolphin(H) o le filifiliga sili lea.O lona mamanu le atoatoa, mea sili ona lelei ma le gauai atu i auiliiliga e avea ai ma soa lelei mo taimi e le mafaagaloina i luga o le vai.

Teufaafaigaluega i le Dolphin (H) ma amata i se malaga e fatuina ai manatuaga tumau mo oe ma e pele ia te oe.Tofo i le fiafia o le folau, le fiafia o taʻaloga vai ma le toʻafilemu o fagotaga faʻatasi ai ma lenei RIB lalaga alumini mama mama.
8


Taimi meli: Aukuso-15-2023